High Tea variaties: een verwennerij voor elke gelegenheid

Een high tea is een goed idee voor veel verschillende gelegenheden, het gaat er vooral om dat je gezellig kan bijkletsen met dierbaren onder het genot van lekkere hapjes. Of misschien wel een high wine met vooral hartige hapjes en een heerlijk glaasje drank. D&J’s heeft high tea’s verzorgt voor verschillende gelegenheden, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Lees het hieronder!

Babyshower

Misschien wel een van de populairste gelegenheden voor een high tea, een babyshower. Een aanstaande moeder die even helemaal verwend wordt samen met vrienden en family. Het thema helemaal in het roze voor een meisje of blauw voor een jongen; D&J’s regelt het! Cupcakes, brownies en macarons, hoe lekker?

Bekijk hier onze reel op Instagram.

Kinderfeestje

Geen inspiratie voor een feestje? En een keer wat anders doen dan naar een zwembad, bowlen of naar de speeltuin? Hoe leuk is het dan om een kinderfeestje high tea te regelen! Lekkere hapjes, cupcakes en chocomelk. D&J’s kan het helemaal in thema doen; halloween, princessen of superhelden alles is mogelijk.

Bekijk hier onze princessen high tea.

Verjaardagen

Een familielid of goede vriend verrassen met een originele verjaardag? Sandwiches, scones en vers fruit samen met ballonnen geserveerd op een lange tafel; D&J’s regelt het! Een high tea in buffet stijl, iedereen pakt een boord vol lekkers, een drankje en gaat gezellig bij de rest zitten. 

Bestel hier ballonnen voor versiering.

Heeft u binnenkort iets te vieren wat hier niet tussen staat? Twijfel niet om uw ideeën met ons te delen via djhightea@gmail.com!

Kijk voor meer inspiratie op een van onze social media kanalen

Bron: HighTea.nl 

Foto’s: D&J’s Homemade High Tea